שתלים ללא הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

29/12/2018 | 07:56 | מאת: אביבית

ידוע לי כי קיימות מספר שיטות:: שתל דיווה IRAISE פירמידיון שתלים החובקים התוכל בבקה להסביר את ההבדל ביניהם? היתרונות והחסרונות ?

חלק מהשמות שאתה מציין הן טכניקות להתקנת שתלים עם הוספת עצם/הרמת סינוס קרסטאלית, חלק אני כלל לא מכיר. כאשר יש פחות מ 5-6 ממ גובה עצם באזור ריצפת הסינוס, על מנת להתקין שתל, יש לבצע הוספת עצם מקומית. יש טכניקות שונות ורבות, כל אחת מדגישה את יתרונותיה על השנייה, אבל בסיכומו של דבר הן עושות תוצאה דומה. בעניין הידע הרב שלך, האינטרנט הוא מקור מעולה למידע, אבל יש בו גם הרבה מידע לא נכון, מעוות, ומגמתי. חשוב להתייעץ עם רופא שיש לך אמון בו, להסתמך רק על האינטרנט - בעייתי.

09/10/2019 | 08:19 | מאת: אולי

להסתמך על רופא שיניים- בעייתי אף הוא. המרשתת מגינה עלינו מפניהם .

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים