דלקת חניכיים אגרסיבית

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

02/12/2018 | 18:47 | מאת: אסתר

שלום, אובחנתי במחלת חניכיים אגרסיבית ועברתי ניתוח להשתלת עצם, כתוצאה מכך ניהיו לי ״משולשים שחורים״ בין השיניים רציתי לדעת איך אפשר לטפל בזה? טיפולי לייזר עשויים לעזור? וכמה זמן אחרי הניתוח מומלץ להתעסק עם זה?

הטיפול יכול להיות בכיוון של טיפול קוסמטי - פרוטטי. לייזר? זה נשמע כמו שרלטנות ולא משהוא אמיתי.

05/12/2018 | 06:04 | מאת: אסתר

מה זה פרוטטי? וכמה זמן אחרי הניתוח אתה ממליץ להתעסק עם זה?

סליחה..פרוטטי הכוונה לפתרון מעולם שיקום הפה, כתרים/ציפויים וכיו״צ. כדאי להתייעץ לשם כך עם מומחה בשקום פה שיש לו נסיון באסטטיקה דנטאלית. לחכות לפחות 4-6 חודשים לאחר הניתוחים על מנת לקבל את התוצאה הסופית של הניתוחים.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים