בעיה שקרתה בזמן מדידות

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

26/09/2018 | 20:56 | מאת: שלי

יש לי שאלה לא מזמן עשו לי מדידות ובאמצע המדידות לפני שגמרנו את הסדרה. עושה כתר חרסינה שברתי את החרסינה במדידות ממה זה קורה ואיך אפשר למנוע את זה שעכשיו עושה שוב שלא יקרה שוב על מה זה מצביע מדובר בשן טוחנת והאם הבעיה אצלי , במדידות פה או אפילו במעבדה . הנני גם שוחקת שיניים.

יכולות להיות סיבות רבות לשברים בחרסינה, החל בהכנה של השן, סוג החרסינה ואיכותה, וכמובן מצבים של הפעלת כוחות עודפים על שיניים. צריך להתייעץ עם הרופא המטפל.

05/10/2018 | 13:58 | מאת: שלי

קשור לאואך השן וצורך בהארכת כותרת גם יכול להיות ?

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים