שתלים??? יש למלאות עשרים תווים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

07/09/2018 | 08:11 | מאת: אייל

שלום דר !! לפני כחצי שנה ביצעתי טיפול שורש מבנה וכתר בשן 36 . ולאח"מ שן 37 החלה להתנדנד . הרופא אמר שזה רק צירוף מקרים . פניתי למספר רופאי שיניים שאומרים לעקור את 2 השיניים ולעשות שתל . שאלתי היא ! מה עליי לעשות .. כי יצאתי מבולבל מהעניין . האם תרופות כרוניות יכולות לגרום לטיפולים בשיניים .?? שכחתי לציין שייש רופא בקופ"ח שלי שאומר לא לנגוע ולהשאיר ככה . תודה על התגובה . שבת שלום ויום טוב .

אכן מבלבל.. עקרונית, זה לחלוטין לגיטימי שרופאים שונים יהיו להם גישות שונות ויחשבו דברים שונים על דרכי טיפול. עדיין, תמיד עדיף לדבוק באופציה טיפולית שמרנית, ולהגיע לעקירת שן רק כשבאמת אין ברירה. אתה שואל איך לבחור רופא שיניים? בחר בזה שמציע לך אופציה טיפולית שמרנית ומינימאלית ככל שניתן, וששכנע אותך בצדקת ההמלצה שלו ושאתה מרגיש איתו ״טוב״. אין תחליף לאמון בין מטפל למטופל. בהצלחה.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים