דלקת חניכיים וריח רע מהפה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

04/07/2018 | 00:22 | מאת: יפעת

סובלת כשנה מריח רע מהפה. תשובת צילום שיניים: פריודונטיטיס כרונית בכל אזורי הפה, מספר שיניים 26-27, HOPELESS ספיגות שורשים, 16 נגע קלינית: בפורקציה, חשיפות שורשים מרובות, לשון מחורצת ללא סימני פטרת. האם זה מסביר את סיבת הריע הרע? מה עושים כדי לרפא את זה ומה דעתך על הנ"ל? תודה על העזרה. לא ברור לי מה זה אומר: ספיגת שורשים.

לפי התאורים את סובלת ממחלת חניכיים. שבהחלט יכולה להביא לטעם ולריח לא טוב מהפה. יש לפנות לפריודונט - מומחה למחלות חניכיים, בשלב הראשון עושים טיפול ״אנטי-דלקתי״ - במילים פשוטות ניקוי עמוק ויסודי של כיסי החניכיים. לרוב הטיפול הזה, שהוא בסה״כ פשוט, משיג תוצאות טובות ומשפר את התחושה של הטעם/ריח. בהצלחה.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים