הרמת ---- סינוס

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

13/04/2018 | 20:55 | מאת: דודי

שלום שמעתי שעושים הרמת סינוס לפני השתלה בלסת עליונה השאלה שלי--- מתי ובשביל איזה שיניים 17---16-או גם 15- — 14 ובמה זה תלוי

הוספת עצם לרצפת הסינוס - "הרמת סינוס", מתבצעת כאשר אין גובה עצם מספק לאחיזת שתלים באזורי הלסת העליונה האחוריים. לרוב מדובר על הטוחנות - "16,17", לעיתים גם שן מספר "15" נמצאת בקרבה לרצפת הסינוס. בוחנים את גובה העצם בצילום סיטי דנטאלי ומחליטים ע"פ הצורך.

15/04/2018 | 20:14 | מאת: דודי

שלום השאלה שלי לגבי הרמה סינוס פתוח –עבור -שן 15 -- האם עושים ומתי----או רק עבור-- לשיניים -- 16 — 17 או הרמת סינוס סגור עבור --- שן 15

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים