עקירת שן --- חניכיים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

18/02/2018 | 13:20 | מאת: גלית

שלום לפני כחודש עקרו לי שן ואחר כך לפני שבוע עקרו לי שן הסמוכה אחרי הסרת תפרים יש חור בחניכיים במקום הלעיסה . ובליטה בחניכיים בצד חיצוני --כמו עצם -- שאלתי רופא לגבי בליטה –הוא עמר זה ירד עם הזמן לגבי חור בחניכיים לא הספקתי לשאול מה לגבי 2 דברים האלו

אם תשמרי על המקום נקי ותקבי בשטיפות עם מי פה רפואיים או מי מלח, סביר שהאזור יתמלא ויתרפא

19/02/2018 | 13:05 | מאת: גלית

שלום שאלה שלי מתי בדרך כלל החור אחרי עקירה נסגר ולמה הוא נוצר אם היו תפרים

19/02/2018 | 13:41 | מאת: גלית

שלום אחורי עקירה השתמשתי במי פה שבוע ימים CORSODIL אחורי הסרת תפרים לפי המלצת רופא המשכתי עוד 3 ימים ב CORSODIL שאלה שלי האם לחזור שוב ל CORSODIL עד סגירת החור

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים