שימוש בPRF אחורי עקירה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

19/12/2017 | 19:27 | מאת: דלי

שלום יש לי שיניים לעקירה רופא שיניים המליץ עקירה עם שימוש PRF == --דגימת דם ותוספת עצם מלכותי -- בזמן עקירה השאלה שלי--- העם זה שימושי בעקירות או רק בהשתלה שאלה שניה -- האם זה טיפול חדשני

היי, שימוש בתוצרי דם של המטופל לצורך עידוד ריפוי אתר עקירה לקראת השתלה בעתיד הוא טיפול שקיים בספרות המקצועית עם ביסוס עובדתי מספק, שהתפתח בשנים האחרונות, ומהבחינה הזאת אפשר לראות בו ״טיפול חדשני״ אבל לא טיפול נסיוני. בהצלחה.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים