לאחר ניתוח חניכיים והמשך

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

15/12/2017 | 22:41 | מאת: יערה

רציתי לשאול כמה זמן אחרי ניתוח בחניכיים הארכת כותרת מותר לצחצח את המקום בין אם תפרים רגילים או נספגים או שכדאי אם מוציאים את התפרים אז אז או שאם תפרים נספגים כדאי לחכות כבר לריפוד הכתר הזמני ושאריות התפרים או שזה יותר מדי זמן ופחד שיווצר במקום חיידקים אם לא אצחצח זמן כזה? ושאלה שניה אחרי כמה זמן לאחר הניתוח חוזרים לשיקום נאמר איזה חודשיים בערך אולי קצת יותר והאם סופרים מהניתוח או מריפוד הכתר הזמני?

היי לאחר הסרת התפרים לא משנה איזה סוג, ניתן ורצוי לחזור לצחצח את האזור, בעדינות ועם מברשת רכה בהתחלה ובהמשך כרגיל. באזורי שיניים אחוריות ניתן לבצע את הכתר הקבוע לרוב לאחר חודשיים, באזור קדמי-אסטטי, לפעמים יש להמתין חצי שנה.

16/12/2017 | 23:42 | מאת: יערה

אבל אם יסירו אם יהיו תפרים רגילים מורידים אחרי שבוע וטם זה נמסים אז מגיעה לביקורת הורדת התפרים וריפוד הכתר הזמני חאחר שבועיים אז מתי מותר לצחצח אם זה תפרים רגילים ברור אחרי שבוע אבל אם נמסים אחרי שבוע או לחכות לביקורת והמשך טחרי שבועיים רק ?

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים