בלי כתר זמני כמה חודשים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

18/11/2017 | 20:57 | מאת: שירה

אורה לעבור ניתוח הארכת אבל ייצא מצב שרגיע לניתוח לאחר שהכתר הזמני לא יהיה בפה איזה 3 חודשים. האם במצב כזה מומחה החניכיים שינתח יוכלצלהחזיר את הכתר הזמני? או שניאלץ ושהוא יחליט לחכות עוד שבועיים לאחר מכן עד שהרופאה המשקמת בכל מקרה אמורה לרפד את הכתר הזמני או שתחליט לעשות חדש ?

יש יתרון רב לבצוע הניתוח כאשר יש כתר זמני על השן, אבל ההחלטה היא לשיקולו של הרופא המבצע

19/11/2017 | 08:03 | מאת: שירה

זהו הרופאה החליטה שהוא יתמודד מכיון שבמילא זה כל הזמן נופל. השאלה אחרי הנתוח יוכל לשים את הכתר או רק בריפוד בשיקום?

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים