נפילת כתר אחרי מדידה מה לעשות

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

04/09/2017 | 18:02 | מאת: סיגל

התחילו לי מדידות לשתל ובקרוב עושים עוד מדידות לכתר . המדידות לשתל בלסת עליונה צד שמאל והכתר הזמני בצד ימין . נפל לי כתר הזמני האם יש השפעה של המדידות של השתל על הכתר הזמני שנפל האם זה יכול לשנות את המדידות או סובל דיחוי לתור שרק עוד בערך שבועיים ?

תמיד כדאי להחזיר את הכתר הזמני

05/09/2017 | 15:39 | מאת: סיגל

אבל זה שעשו מדידה לא רק לשתל אלא ללסת מדידה גם עם התבנית לא יכולה להיות לזה השפעה למרות שזה בצד שני ושזה שהכתרים כבר נופלים כמה וכמה פעמים האם זה אומר משהוא על ההמשכיות?

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים