גרנולומה בין השיניים הטוחנות

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

10/08/2017 | 11:38 | מאת: ענבל

שלום רב רציתי לדעת האם זה מסוכן שפעמיים הורידו לי גרנלומה מהחניכיים ליד השן 37 ועכשיו זה חוזר שוב. האם זה מדוכן? זה יכול להעיד שזה משהו אחר?

היי, לרוב כאשר מסירים רקמה עודפת נהוג לשלוח אותה לבדיקת מעבדה - ביופסיה, על מנת לוודא כי מדובר בגידול רקמתי תגובתי - שפיר, כמו "גרנולומה". אם כך עשו והמעבדה דיווחה כי זאת האבחנה, אז אין דאגה. גידול רקמה מסוג כזה הינו בעל נטייה לחזרה. צריך להסיר שוב בצורה מעט יותר נרחבת.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים