שאלה בנושא שיניים תחושה לא נעימה לאחר שתלים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

20/06/2017 | 12:15 | מאת: שמעון בר

לפני כחצי שנה עשיתי שתלים בכל הפה 14 שתלים למעלה ולמטה ובאותו יום הרכיבו לי כתרים זמניים מאקריל. לאחר כחודשיים התחילה לי תחושת יובש בכל הפה תחושבה מוזרה באיזור שבין החניכיים לכתרים. אמרו לי שכאשר ירכיבו את הכתרים מחרסינה הקבוע תעלם התופעה. כעת הרכיבו לי את הקבוע כבר כחודש ועדיין לי תחושה מוזרה כמו שהיתה לי בהתחלה, השאלה אם הסיבה היא כיון שיש לי אלרגיה לאקריל ואז זה פגע בחניכיים, והאם יש טיםול לדבר כזה. חשוב לצין שגם אחותי עברה אותו טיפול וגם היא עוברתאת מה שאני עוטבר כעת תודה רבה לכם מאוד מאוד

לא ברור מה הכוונה ב״תחושה מוזרה״. לא סביר שזו אלרגיה לאקריל. כדאי להיבדק אצל רופא חניכיים.

20/06/2017 | 13:03 | מאת: שמעון בר

תחושה מוזרה - כעין יובש בפה - אבל באמת אני מרגיש שיש הרבה רוק בפה שאני נאלץ לבלוע כל הזמן והרוק מאוד דביק תודה רבה לכם

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים