עייפות ושיעול בזמן מאמץ

דיון מתוך פורום  לב האישה

18/06/2020 | 08:55 | מאת: אתי

שלום רב אני בת 49 ידועה עם סטטוס אינברסוס קרטגנר מזה כמה חודשים במאמץ או בהקמת משקל כבד אני נורא מתעייפת מתנשמת ומשתעלת שיעול יבש שיכול לעבור אחריי מחצית השעה עד למנוחה מוחלטת נשלחתי לסיטי ריאות שיצא תקין למעט שקיעת סידן בכבד נשלחתי לבירור מעמיק בנוסף נשלחתי לאקו רגיל שהיה תקין ואקו במאמץ שהיה לי ממש קשה לא הפסקתי להשתעל אשמח אם תעזרו לי בהסבר התוצאות: Mild mitral regurgitation No evidence of inducible ischemia on submaximal stresd תודה מראש

28/06/2020 | 12:18 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום אתי, אקו לב במאמץ זו בדיקת אולטרסאונד של הלב במנוחה ובמאמץ. המטרה לראות אם ישנם אזורים בלב התכווצים פחות טוב במאמץ מה שיחשיד לבעיות בעורקים הכליליים המספקים את הדם ללב. את לא שלחת את תוצאות כל הבדיקה אלא סיכום מאוד מקוצר. על פי המשפט ששלחת לא נצפו אצלך אזורים שהתכווצו פחות טוב במאמץ כלומר כרגע לפי הבדיקה אין חשד גבוה לבעיה בעורקים שמספקים את הדם ללב. אני ממליצה שתפני לרופא ראות שיעריך את התלונות שלך כולל צורך בביצוע תפקודי נשימה. תרגישי טוב

28/06/2020 | 12:34 | מאת: אתי

תודה על התייחסותך מצרפת קובץ אולי זה מה שהייתי צריכה לשלוח לך תודה מראש

מנהל פורום לב האישה