כאבים מזה מספר חודשים

דיון מתוך פורום  לב האישה

11/12/2019 | 21:14 | מאת: אמי

שלום ד"ר, מזה מספר חודשים מרגישה כאבים בצד שמאל לעיתים עם הקרנה ליד, כתפיים תפוסות,סחרחורות וקוצר נשימה, עייפות וחולשה כללית כל התופעות באות והולכות מזה מספר חודשים . בדיקות דם תקינות, אקו לב תקין,אקג תקין בדיקת טרופונין תקין. ספורט הפסקתי לעשות מהפחד שיקרה לי משהו. רופאת המשפחה שוללת מקור לבבי ומכוונת ללחץ נפשי, שלתחושתי לא קיים. האם את ממליצה על בדיקות נוספות? או ביקור אצל קרדיולוג? תודה מראש, אמי

11/12/2019 | 21:16 | מאת: אמי

לא ציינתי בת 38 בריאה בדרכ, ללא היסטוריה משפחתית. תודה

29/12/2019 | 11:47 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום אמי, לכאבים בחזה, יש סיבות רבות, חלקן קשורות וחלקן לא קשורות ללב. כמובן על מנת לדעת את הסיבה אצלך צריך להכיר את הרקע שלך, לאפיין יותר את התלונה, לבדוק אותך. לראות את תוצאות בדיקות הדם שעשית ואת תוצאות הבדיקות ללב. אני יכולה להמליץ בנוסף להתחבר למכשיר שנקרא הולטר ל 24 שעות. המטרה לרשום את קצב הלב שלך בזמן שאת מרגישה את התלונה, אז את לוחצת על כפתור במכשיר וכך אפשר לראות אם יש דבר בתרשים הא.ק.ג שיכולים להסביר את התלונה שלך. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה