קוצב לב דפיברילטור ומערכת יחסים

דיון מתוך פורום  לב האישה

17/05/2018 | 14:42 | מאת: שיר

שלום רב בתי עברה בגיל 12 התקף לב במהלך פעילות גופנית בבית הספר ועברה ניתוח להשתלת קוצב לב דפיברילטור אין רקע במשפחה למחלות לב. נכון להיום בתי בת 24 ונמצאת במערכת יחסים אשר רוצה להשתקע בה ולהתקדם בחיים. היא חוששת להגיע לאקט מיני כתוצאה מחרדה אשר זה יביא אותה לכשל בלב. האם לאחר 10 שנים מהשתלה ובידיעה שלוקחת תרופת באופן קבוע יכולה להגיע לאקט מיני ללא שום פחד מבחינה רפואית. הלב יעמוד בזה? במידה וכן היריון תוכל לבצע

17/05/2018 | 16:20 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום שיר, התקף לב ככלל זו לא מחלה שמתרחשת בגיל 12. האם יכול להיות שהבת עברה דום לב או הפרעת קצב מסוכנת ולכן גם הושתל קוצב דפברילטור שתפקידו לטפל בהפרעות קצב מסכנות חיים?. כדי לענות על השאלות החשובות ששאלת צריך לדעת את האבחנה של הבעיה של הבת. כרופאים המטרה שלנו לאפשר לבת שלך חיים מלאים , יחד עם זאת חייבים לדעת בדיוק את הבעיה שלה ולתת לה טיפול מיטבי הן מבחינת הרגלי חיים והן מבחינת טיפול תרופתי שהוא מיטבי. הבת חייבת להיות במעקב במרפאה שמתמחה בבעיה שלה ושקשובה לה ושיכולה להדריך אותה וללוות אותך בכל השלבים השונים בחיים שלה כולל ההריון. אם אין לה מרפאה כזו אוכל לזמנה לבית חולים רמב"ם. מאחלת לך ולבת בריאות

מנהל פורום לב האישה