פרומניקס

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

05/03/2012 | 13:52 | מאת: א

שלום רב נוטל פרומניקס 0.4 אחד ביום רציתי לשאול תופעות לואי ומה הכדור הזה עושה ושנית אפשרות לקיחת כדור ויאגריה או משהו דומה יש בעיה עם זה ? או כמה זמן צריך לקחת אחד מהשני ?

שלום לך, פרומניקס היא תרופה מקבוצת חוסמי אלפא שמטרתה לשפר את מתן השתן בכך שמרפה את השריר של הסוגר ומאפשר לשתן לצאת בקלות רבה יותר. היא נחשבת מאוד יעילה ובד"כ מאוד בטוחה. עיקר תופעות הלוואי המוכרות שלה- אבל לא כל אחד בהכרח חווה אותן- הן ירידה לחץ הדם (שיכולה להתבטא בתחושת סחרחורת או התעלפות), ו"שפיכה אחורית" - כלומר שיצא פחות זרע בעת שפיכה כי חלקו חוזר אחורה לשלפוחית ולא יוצא קדימה בשופכה כמו בד"כ, היות וצוואר השלפוחית פתוח בשל השפעת התרופה. אין למצב זה שום השפעה על התפקוד המיני(זה לא מפריע לזקפה או לאורגזמה) אבל אם אתה מתכנן ילדים זה עלול להיות בעייתי.. אין שום בעיה לקחת ויאגרה עם הטיפול הנ"ל. בעלון לצרכן בד"כ כתוב שיש להמנע מלקחת אותם ממש יחד אז רצוי שתרווח מס' שעות בין נטילת הפרומניקס לויאגרה.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה