לחץ בשלפוחית ותכיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

14/01/2016 | 14:22 | מאת: בת 30 פלוס

היי, אני סובלת למעלה מ-10 שנים מלחץ בשלפוחית ותכיפות גבוהה במתן שתן (ללא דליפה כלל). אני לפני הריון. וכמו כן אובחנתי עם פיברומיאלגיה קלה. לאחרונה הגעתי למרפאת כאב כרוני בוולפסון. עברתי בדיקת אולטראסאונד, אורודינמיקה, ציסטוסקופיה. והכל יצא תקין. הדבר היחיד שהיה קצת חריג והרופא לא התרגש ממנו במיוחד זה הדבקות של הרחם ושלפוחית השתן ואנדומטריוזיס. קיבלתי אלטרולט והרגשתי הקלה קלה בלילה, כיוון שהפסקתי לקום 3-4 פעמים בלילה להתפנות. אבל עכשיו אני מרגישה שכבר לא משפיע. ויש ימים שהלחץ בשיאו והכאב בלתי נסבל :( אני מיואשת ונואשת לפיתרון. אנא עזרתכם..

18/01/2016 | 12:11 | מאת:

לא ציינת היכן נמצאו מוקדי אנדומטריוזיס. לא ציינת מינון אלטרולט שאת מקבלת מכיוון שבהחלט ניתן לעלות מינון. קימות תרופות אחרות בטעם גם מינון מקסימלי של אלטרולט לא יעזור , צריך לזכור כי תרופות אלו אסורות במהלך הריון בכל מקרה ממליץ לך להיות במעקב אורוגינקולוגי בכדיי לעקוב אחרי הטיפול בהצלחנ

20/01/2016 | 10:21 | מאת: בת 30 פלוס

אנדומטריוזיס של הקומפרטמנט הקדמי של הרחם. לא נצפו נגעים על פני השלפוחית. מינון אלטרולט 10 מ"ג. לקחתי בעבר וסיקר שייתכן ושיפר לתקופה מסוימת וגם ספזמקס שממש החמיר את המצב, והפסקתי לקחת אחרי יומיים. מקווה שהפרטים האלו יעזרו להבין מה העניין.. תודה שוב