הקאות יזומות

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

17/01/2016 | 20:46 | מאת: ד.

הי. בת 27. בגיל 15 הייתי מקיאה באופן יזום עד שסבתי שיתפה אותי שהיא עושה זאת גם והסבירה לי את הסכנות. הצלחתי להפסיק בכוחות עצמי. כל חיי הייתי מלאה. לאחר 6 שנים של תהליך ארוך של קבוצת תמיכה להרזיה ואכילה הורדתי בשנתיים האחרונות 20 קילו. עם תזונה נכונה. ספורט. ולפני חתונתי גם מעט הקאות יזומות בעיקר מצבי לחץ. לפני שנתיים עברתי קולנוסקופיה ואנדוסקופיה בגלל בעיות עיכול ואובחנתי עם מעי רגיז. רגישה ללקטוז. כל הירקות המצליבים. קטניות ואגוזים. נורא קשה. סובלת מ PMS נוראי שכולל התקפי בכי איומים ורצון למות. בעל אוהב ותומך מאוד. מנסים מזה 3 חודשים להכנס להיריון. הלכתי לנסות טיפול CBT אבל אחרי 2 פגישות "החלמתי" מההקאות לגמרי. עד שלפני שבועיים שלושה החלו לחזור כל יום. יום יום. פעם אחת. המטפל שהיה לי לא נתן כלים להתמודד. אני אובדת עצות ומרגישה שאני מסוכנת לעצמי. כל פעם אחרי שמקיאה מרגישה שאני הורגת את עצמי לאט לאט. יש לי גם גן קל של קרישיות יתר ושחלות פוליציסטיות אבל מחזור סדיר כמו שעון הצילו!!

שלום ראשית אני מתנצלת על העיכוב במתן התשובה... נראה שיש לך היסטוריה לא פשוטה והתמודדות היום קשה אך כיוון שבין השורות אני מצליחה להבין שאת מבינה כיום א מחירי ההקאות ושההתנהלות הזו פוגענית מאוד אני בטוחה שאם טיפול נכון תצליחי להתמודד עם הבעיה ואחת ולתמיד באמת למגר אותה. מבחינתי טיפול נכון שעשוי לעזור לך כולל דיאטנית המתמחה בהפרעות אכילה לצד טיפול רגשי. במידה ואת צריכה עזרה במציאת מטפלים בסמוך למקום מגוריך אוכל לעזור לך... בהצלחה רבה ואל ייאוש עדי מילר דיאטנית קלינית

מנהלי פורום הפרעות אכילה