עזרתך תודה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/11/2015 | 21:57 | מאת: הילה

שלום, בת 36 עדיין ללא ילדים. לאחר בדיקה אצל אורתופד, בעקבות כאבים איומים ונוראיים בגב תחתון וצידי אגן, אובחן אצלי בלט דיסק L4 L5 ושקיעת סידן באגן ודלקת במפרק הירך באגן קיבלתי טיפול תרופתי קולכיצין 0.5 פעמים ביום, שכחתי לשאול את הרופא ועל כך אני צריכה הכוונה, רציתי בבקשה לשאול, -כאשר נאמר לי לקחת פעמיים ביום, מה המרווח שעות בין כדור לכדור? -ישנם כדורים אשר לעיתים אני לוקחת(לא באופן קבוע) ורציתי לדעת אם יש התנגשות בין קולכיצין0.5 לכדורים הללו: טלפסט, נקסיום, מרסילון, קסנגיס, קל בטן, יוטירקס, סוגי ויטמינים, קולוטל, פרמין. האם יש התנגשות-אינטראקציה עם אחד מהכדורים אלו? -מה בנוסף מומלץ בשביל לשפר את מצבי? תודה הילה

הילה שלום, מינון של פעמיים ביום נלקח כל 12 שעות. קולכיצין אינה מתנגשת עם התרופות שציינת. אם האורטופד חוב שפיזיותרפיה תועיל, תוכלי לנסות. תוכלי לנסות גם רפלקסולוגיה או דיקור ועיסוי עם טראומיל או שמן ארניקה. לא הייתי ממליצה בשלב זה להוסיף טיפול תרופתי נוסף בגלל ריבוי תרופות שאת כבר נוטלת. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות