כאבי בטן ומעט בחילה מאוכל

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

04/08/2016 | 09:33 | מאת: סיון

לפני יומים אכלתי בלילה חבילה ולקחתי איזי דרופ של לייף הטיפות הטבעיות וזה עשה לי בחילה וכובד בבטן וזה היום השני שלישי של הבחילה ויותר כואב לי הבטן ומציק ממה זה יכול להיות ומה ניתן לעשות כדי לשפר את זה? אני לוקחת קל בטן בנתיים ואוכלת בננות קרקרים אבל אני מרגישה שאני חייבת לאכול אוכל יותר כדי לא להיות חלשה ואין לי שלשולים או משהו אולי בקטנה קצת שינוי אבל לא ממש תודה

04/08/2016 | 09:34 | מאת: סיון

**אכלתי חביתה

סיון שלום, יכולים להיות הרבה הסברים לבחילות וכאבי בטן מהם את סובלת, אך אין מספיק נתונים בשאלתך על מנת להעלות השערה באשר לסיבה. בתור התחלה אני ממליצה לך לפנות לרופא. אני לא מכירה את הרכב הטיפות בהם השתמשת, אך על פניו לא סביר שהחביתה היא הגורם לבעיה. בהינתן שאין בעיה פיזיולוגית, יש מקום לבחון לעומק את הרגלי האכילה שלך ולראות מה בהם עשוי לעורר בחילות וכאבי בטן. לדוגמה, אכילה לא מסודרת ויצירת פערים גדולים בין הארוחות יכולים להיות הסבר אחד. צריכה של כמויות גדולות של שומן בארוחה כמו מאכלים מטוגנים, דברי מתיקה או אפילו סלט עם הרבה רוטב עשויים להיות הסבר נוסף. כמובן שמדובר בספקולציות, אך רק בירור רפואי ותזונתי מקיף יוכלו לספק לך את התשובה האמתית. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול