שימוש קבוע בנורמלקס - האם יש ממה לחשוש?

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

06/10/2019 | 12:48 | מאת: רחלי

שלום רב, מאז הופיעו לי בעיות טחורים ופיסורה אני משתמשת בנורמלקס כל יום באופן קבוע כבר חצי שנה. רק אחרי שהתחלתי להשתמש בנורמלקס הבנתי כמה המערכת שלי לא עבדה, מה שנקרא עצירות כרונית - יציאה פעמיים או שלוש בשבוע לערך וקשה. השאלה האם שימוש קבוע בנורמלקס יכול לגרוס הרס למערכת העיכול, כך שהגוף יתרגל לזה וכבר נורמלקס לא יעבוד בעתיד, או לחילופין, ברגע שלא אשתמש יותר הגוף כבר לא יוכל לעבוד מעצמו? אני חוששת שבשימוש שלי כרגע זה עוזר אך בעתיד ייגרם לי נזק בלתי הפיך. האם יש ממה לחשוש? או שמדובר בחומרים טבעיים שלא גורמים נזק אפילו בשימוש קבוע? אשמח לתשובה תודה

רחלי שלום, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לשלשולים ובעיות עיכול. אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום רופאי גסטרו. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

22/05/2021 | 08:37 | מאת: נילי

האם ניתן להשתמש בנורמלקס באופן קבוע ?

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול