עצירות כמה ימים.....

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

05/08/2019 | 11:02 | מאת: קורין

שלום, שלושה ימים כבר אין לי יציאה בשירותים ואני מרגישה תקיעות ואני אוכלת בריא שותה מים ,ממה זה נובע האם זה עצירות או עיכול איטי ממש רע?

קורין שלום, נשמע משאלתך כי מדובר באירוע חד פעמי ולא מקרה כרוני של עצירות. הגורמים לעצירות יכולים להיות שונים ובמידה והדבר נמשך או חוזר על עצמו כדאי לך לשקול התייעצות רפואית. נכון לעכשיו הייתי ממליצה לך להרבות באכילת דגנים מלאים, פירות וירקות. ניתן להוסיף זרעי פשתן טחונים, להרבות בשתיית מים ולהוסיף פעילות גופנית. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול