עצירות אחרי שלשול חריף

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

25/01/2019 | 14:25 | מאת: ענבל

לפני כמה ימים היה לי שלשול מיימי עקב שפעת הרופא אמר שהגוף מנקה רעלים ככה. לקחתי טסקטן פעמיים כל 6 שעות ועכשיו יש לי עצירות וכאבי בטן חזקים. רציתי לדעת האם העצירות היא בגלל הכדור? ואיך להקל על כאבי עצירות והאם יש כדור שאפשר לקחת להקלה?

ענבל שלום, ייתכן והסיבה לעצירות היא השימוש בטסקטן כפי שנטלת אותו. יחד עם זאת לא הייתי ממליצה לך לחפש כדור אחר לטיפול בעצירות. מכיוון שככל הנראה מדובר במקרה נקודתי אני ממליצה לך בעיקר להקפיד לשתות הרבה מים, לבצע פעילות גופנית ולהקפיד לאכול מאכלים עשירים בסיבים תזונתיים כמו דגנים מלאים, פירות וירקות. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול