שלשול עם דם ודם בצואה

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

13/07/2018 | 11:53 | מאת: עדי

שלום.. יש לי דם בצואה כבר שלוש שנים בערך. לפעמים שלשולים עם הקאות... שלשום הלכתי לבדוק אצל פרוקטולוג- לא תכננתי להבדק אלא לבקש טיפול לפי תיאור אבל הרופא סוג של הכריח אותי (דחיתי את הבדיקה שלוש שנים מביישנות). הרופא לא מצא כלום אפילו עם רקטוסקופיה (הבדיקה לקחה מלא זמן.. 15 דקות לפחות הוא הסתכל שם...). הוא המליץ על קולונסקופיה וייעוץ גסטרו. למרות שעברתי את זה פעם אחת (בדיקה שם) אני לא רוצה לעבור בדיקות שם שוב... זה לא נעים לי... מה הסיכוי שיש לי משהו מפחיד במעי הגס אם הדימום הוא כבר 3 שנים בלי החמרה כלשהי ואני בת 28? האם יכול להיות שזה טחורים שפשוט לא דיממו באותו יום של הבדיקה ולכן הוא לא ראה? השם שלשולים לא יכולים לפגוע ברירית ולהוציא דם?

עדי שלום, המטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לשלשולים ובעיות עיכול. אני מציעה לך להפנות את שאלתך לפורום רופאי גסטרו. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול