שלשולים באופן קבוע

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

02/05/2018 | 12:51 | מאת: שואלת

שלום רב , כבר 5 חודשים באופן קבוע מופיע לי שלשול הקאות וכאבי בטן נוראיים , החודש היה לי שלשול שבוע וחצי הלכתי לרופאה והיא נתנה לי לעשות בדיקת צואה עשיתי 4 בדיקות וכולן יצאו תקינות הייתי רוצה לדעת מאיזה סיבה זה יכול להופיע ולמה זה מופיע לי תמיד באופן קבוע ובדיקות יצאו תקינות אני באמת סובלת מזה והייתי שמחה לדעה שלך והסבר למה זה יכול להיות תודה

שלום רב, בדרך כלל יש איזשהו סדר בביצוע בירור רפואי. מסיבה זו אני ממליצה לך לפנות שוב לרופאה המטפלת בך על מנת להמשיך את הבירור ולבצע בדיקות נוספות עפ"י הצורך. אינני יכולה לשער סתם כך מה הסיבה. יכול להיות שבסוף הבירור הרפואי לא תהיינה תוצאות חד משמעיות ואולי תקבלי אבחנה של מעי רגיש. בתום הבירור הרפואי יש מקום להתייחסות נוספת. קיימים גורמים תזונתיים רבים אשר יכולים לגרום למגוון סימפטומים במערכת העיכול ודיאטנית גסטרו תוכל להתייחס אליהם בהתבסס על דיווח האכילה שלך. כמו כן, ייתכן וראשית הסימפטומים או החרפתם הופיעו עם שינוי כלשהו בחייך כמו מעבר דירה, עבודה, סטרס בחיים האישיים וכדומה וגם לכך אני נוהגת להתייחס בעבודתי עם מטופלי הגסטרו השונים. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

03/05/2018 | 08:30 | מאת: שואלת

יש לי עוד שאלה אני החודש לא קיבלתי מחזור וזה טיפה מלחיץ אותי זה יכול להיות קשור לשלשולים ולכאבי בטן ?

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול