שאלה על תוסף תזונה

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

01/05/2018 | 20:47 | מאת: מיקי

אני לקחתי פרוביוטיקה בגלל בעייה של שלשולים כרוניים ובתקופה הזאת היציאות היו בסדר ואחרי שהפסקתי לקחת את התכשיר אז הם חזרו אז מה צריך לעשות בשביל לשפר את המצב ?

מיקי שלום, על מנת לתת לך תשובה כיצד לשפר את השלשולים מהם אתה סובל עלי לדעת מה מקור הבעיה. עצם הדיווח שלך כי שימוש בפרוביוטיקה "פתר" את הבעיה עדיין לא מספק לי מספיק אינפורמציה. אני מציעה לך תחילה לפנות לבירור רפואי. לאחר מכן יש מקום לבחון מה בהרגלי האכילה שלך יכול לספק הסבר לשלשולים. יש לציין כי לעתים מדובר בשילוב של מספר גורמים כולל גורמים רגשיים. לשימוש בפרוביוטיקה לדוגמה יש השפעה לא רק בהיבט הפיזיולוגי אלא עשויה להיות השפעה גם בהיבט הרגשי. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול