טיפול עתידי

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

27/04/2018 | 11:12 | מאת: שי

יש איזה מוצר/תוסף תזונה שמבטיח שהעיכול יהיה בסדר כל הזמן ? (בלי שלשולים+כאבי בטן )

שי שלום, אין מוצר או תוסף שיכול להבטיח לך דבר שכזה. הסיבות לשלשולים וכאבי בטן עשויות להיות פיזיולוגיות, תזונתיות או אפילו נפשיות. אם אתה נוטה לסבול משלשולים וכאבי בטן הייתי ממליצה לך לפנות תחילה לבירור רפואי. לאחר מכן יש לשקול התערבות נוספת. אני מטפלת בקליניקה שלי הן בהיבט התזונתי - ביצוע שינויים בהתנהגות האכילה ובהרכב המזונות בהתאם לסימפטומים. במידת הצורך אני מטפלת גם בהיבט הרגשי תוך שילוב ביופידבק ו- CBT. בכל מקרה עדיף לאתר ולטפל במקור הבעיה מאשר לחפש "כדור קסמים". בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול