אכילה

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

20/07/2017 | 15:33 | מאת: גבריאל

איך מפסיקים לחשוב על אוכל כל כמה שעות שגורם לאכול גם מתי שלא צריך ?

גבריאל שלום, ראשית, שאלה זו לא מופנית לפורום הנכון. שנית, לא נראה לי שתוכל לקבל תשובה מספקת לכך במסגרת פורום זה או אחר. מה שאתה מתאר נשמע כמו אכילה רגשית ויש הרבה גישות טיפוליות לכך. בתור התחלה אתה צריך לקבל כלים על מנת להבחין בין רעב, חשק, שעמום, הרגל וכדומה. במקביל יש לעבוד על הסיבה בגינה האוכל מעסיק אותך לאורך כל היום ולנסות לצמצם את ההתעסקות באוכל. אני ממליצה לך לפנות באופן מסודר לדיאטנית להמשך טיפול פרטני. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול