קולונוסקפיה ................

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

25/05/2017 | 08:00 | מאת: ענת

שלום אורלי התבקשתי לעשות את הבדיקה . יומיים לפני עליי להימנע מאכילת פרות וירקות . מכוון שהתפריט שלי עשיר בירקות בעיקר תוכלי לכתוב לי תפריט יומי חד פעמי מומלץ לאותם יומיים שיגרום לי שובע מבלי לעלות במשקל ? תודה

ענת שלום, אינני מכירה אותך ועל כן אני לא יכולה לדעת מה יגרום או לא יגרום לך לעלות במשקל. מאותה הסיבה גם אינני יכולה להעריך כמויות מומלצות לצריכה. קחי בחשבון שמדובר סה"כ ביומיים של הכנה הכוללים גם צום חלקי ושילוב משלשלים - אני בספק אם תעלי במשקל. אני ממליצה לך לאכול לפי ההנחיות שקיבלת מאכלים כמו לחם לבן, ביצים, עוף, דג, פסטה וכדומה מבלי להתייחס לכמויות אלא באמת לא להיות רעבה. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

25/05/2017 | 12:45 | מאת: קולונוסקפיה.................

היי אורלי תודה על המענה המהיר לא הכוונה לעליה במשקל ביומיים אלו רק בכדאי לאכול באופן מסודר לפי ארוחות של בוקר צהריים ערב

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול