מבקשת עזרה, למי לפנות, משתגעת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/08/2018 | 08:55 | מאת: ספיר

לפני כשנתיים עברתי ניתוח להסרת מאקרואדנומה מההיפופיזה לאחר לידה 3. לפני הניתוח אובחן קרישיות יתר וקיבלתי זריקות מחשש ללופוס. מאז וגם לפני הניתוח, דיכאון, בכי, סחרחורות, חוסר שיווי משקל וריחוף, לעיתים לא מחוברת למציאות, מזה כחודשיים, כאבים בחצי גוף שמאל עד לרמה של שיתוק וחוסר תחושה מוחלט, צלליות מרצדות מול העיניים, צמרמורות, כאבי גב, כאבים בחזה. כיום לוקחת קסאנקס בלילה ורק נגמלתי מויפקס שלקחתי ביום. האם תופעות אלו יכולות לצוץ מלופוס אן שהבעיה נירוכירוגית או הורמונלית בכלל. חייבת לציין שהמצב מחמיר בשבוע שלפני הוסת, הוסת ארוכה , כ 10 ימים וממשיך עד כשלושה ימים אחרי הוסת. למי לפנות, אנא עצתכם בדחיפות. ספיר

לספיר שלום רב, להערכתי, עליך לפנות לרופאך המטפל כדי להשיג הבנה טובה יותר של מצבך. יתכן שיפנה לאנדוקרינולוג שמטפל בהיבטים האנדוקרינולוגים של ניתוח מאקרואדנומה של ההיפופיזה; לנוירולוג כדי להעריך בשיחה ובדיקה את התסמינים הנוירולוגיים עליהם את מדווחת, ולפסיכיאטר אם ישנה שאלה הנוגעת להיבטים הנפשיים ולתרופות שאת נוטלת. אם מצבך מחמיר תוך שאת ממתינה לבירור אמבולאטורי -- פני לחדר המיון של בית החולים האוניברסיטאי הקרוב למקום מגרוייך כדי לברר אם ישנן נסיבות מסוכנות הגורמות להחמרה, וכדי להביא להקלה מהירה במצבך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים