עזרה בהבנת בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

04/02/2019 | 08:25 | מאת: ירון

שלום, לאחר בדיקת זרע אני מנסה להבין את הבדיקה. רופא אמר שהיא לא תקינה בגלל התנועתיות, איך אפשר להבין את האחוזים? 3 ימי הימנעות ליקויציטים - תקין PH - 8.0 צמיגות תקינה נפח - 2.5ml spearm agglutination- אין ריכוז - 2.5 million/ml total spearm number- 6.3 million spaerm motility 1 hr- נדירים total progressive- נדירים rapid progres motili- נדירים slow prog.mot- X nonprogres motility - X morpho normal- 1.0 cytoplas. droplet- אין morpho def tail- יש neck-midpiece defect- יש head abnormalities- יש

נתוני הזרע מחייבים בערור ויתכן פניה לטיפול הפריה חוץ גופית וביצוע הפריה בטכנולוגיית ICSI

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע