האם יכול להיות מחזור רק עם הפרשה חומה?(ללא דם אדום

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

19/03/2013 | 11:44 | מאת: שלי

שלום, קיבלתי מחזור ב28.2.13 וכשעשיתי בדיקת דם + מעקב זקיקים בתאריך7.3.13 נראה שהיה כבר ביוץ (כנראה ביוץ מוקדם) והרירית שנמדדה היתה 3.5 ס"מ בלבד. וכמו"כ נראה ממצא בקוטר 17 מ"מ שע"פ הטכנאית הינו גופיף צהוב פחות משבעיים אחרי הבדיקה(ב-15.3.13) התחילו הפרשות חומות בהירות וכהות מעטות שהסתיימו לגמרי היום 19.3.13 שאלותיי: 1. האם יכול להיות שיהיה מחזור רק עם הפרשות חומות במקרה זה שלי (אולי בגלל שהרירית היתה דקה בביוץ)? 2. האם יכול להיות שההפרשות הללו הן הקדמה למחזור שיגיע? 3. אם ההפרשות החומות הן במקום המחזור, מה זה אומר?

הרושם המתקבל שישנה במקרה זה הפרעה במחזור מאחד משתי טעמים 1.אפשרות שהיה הריון שלא זוהה ובפועל התרחשה הפלה כימית. 2.אפשרות של פעילות עודפת של הגופיף הצהוב persistent corpus luteum . 3.אפשרות נדירה יותר של הריון מחוץ לרחם. 4שיבוש הורמונלי

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע