מחיר ואיכות של שתלים במכבי דנט

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

01/12/2015 | 11:42 | מאת: גבי

אני צריכה לעשות 6 שתלים ולקחתי הצעה מקופת חולים מכבי. מחיר שתל 1660 שח מצד אחד זה נראה זול אך מצד שני , לא בטוחה האם כדאי לעשות במרפאה של קופת חולים. האם איכות השתלים שם טובה? הא אפשר לסמוך על הביצוע? האם יש ביטוח למקרה שהשתלים לא תופסים?

לגבי שלום רב, מהכרותי בעבר עם המערכת, איכות השתלים המבוצעים במכבידנט אינה נופלת מאיכות השתלים המבוצעת בכל מקום המכבד את עצמו. הסירי דאגה מליבך בעניין זה. בברכה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים