שאלה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

12/11/2015 | 08:09 | מאת: יעל

רציתי לשאול בגלל שאתה רופא במכבידנט מה פועל עכשיו בגלל השביתה ומה עושים אם כל התורים של נעשוייעשו בגלל זה יצטרכו לקבוע תורים מחדש ולשנות במיוחד כאלה שסדרה?

ליעל שלום רב, אני סמוך ובטוח כי מכבידנט, כמערכת אחראית, תדאג שעם סיום השביתה יתואמו לך תורים המשכיים. בברכה, ד"ר אביטל מתן.

14/11/2015 | 07:47 | מאת: יעל

ולא קורה משהוא לכתר בגלל שחזר מהמעבדה ועד שיקבעו תור וימצאו לרופאה וגם יש עוד אנשים ייצא בערך עד המדידה הבאה זה יוצא כבר חודש חודש וחצי זה לא עושה בעיות למדידות הבאות?

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים