כאב

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

11/10/2015 | 16:52 | מאת: ורד

הנני שוחקת שיניים ויש לי שיניים רגישות ומשתמשת במשחת שיניים מיוחדת לעניין זה. פתאום בימים האחרונים יש לי יותר כאבים ו/או רגישויות והשברים שיש לי מציקים יותר גם בכאב וגם דוקר שפתאום נוגע במשהוא או בשן אחרת מה כדאי לעשות להרגעה והאם אם יתקנו את השברים הקיימים זה יקל על הכאב ובאיזה שיטות. משתמשים להשלמת שברים והם קטנים . ומה ניתן ואו כדאי לעשות?

לורד שלום רב, פני לבדיקה סדורה ואבחון שלאחריהם תנתן לך הצעת תכנית טיפול. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

11/10/2015 | 21:10 | מאת: ורד

אלך אבל רק שאלה בגלל שאני שוחקת הנזק והשברים יכול יותר להפריע וגם לגרום לכאב בגלל שעדיין לא תוקן וסודר ועדיין שוחקת.

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים