כאב

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

06/10/2015 | 20:21 | מאת: רוית

יש לי שן שזקוקה לטיפול שורש עם התקפי כאבים וכל הסימפטומים אני יודעת שאני צריכה אבל משהוא מוזר שאני יושבת הכאב הוא נסבל ושאני שוכבת הכאב בהרבה יותר כאב האם זה יכול להיות כזה דבר ואם כן איך זה?

לרוית שלום רב, את (כנראה) חוזרת על אותם שאלות תחת שמות שונים. הפורום מיועד לתת יעוץ בנושאי שתלים ושיקום הפה. לא נוכל לסייע לך בפתרון בעיית הכאבים מהם את סובלת דרך הסבר זה או אחר. לפי תאורך יש כנראה צורך בטיפול שורש בשן. פני לרופא שיניים לטיפול דחוף ! בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים