כתר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

02/10/2015 | 16:02 | מאת: שירלי

יעשו לי כתר בשן קדמית עליונה שמעתי שהרבה מעדיפים לעשות 2 שיניים בגלל שזה מסובך ויבלוט מדי כמה זה נכון? ובגלל שיש לי רווח קצת גדול בין 2 השיניים הקדמיות העליונות זה עושה ליותר מסובך?

שירלי שלום רב, ההחלטה באם לבצע כתר או לצרף שיניים נוספות, תלויה במצב השיניים ובמיקומן אסתטית. בקיצור, כל מקרה לגופו ולפי שיקול דעת של רופא מיומן באסתטיקה. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

03/10/2015 | 12:22 | מאת: שירלי

אם יוחלט לעשות שן נוספת גם בגלל רווח וגם בגלל עדיף מבחינת אסטיקה האם צריך ךישות את הכל כמו בשן החולה : טיפול שורש מבנה , כתר זמני וקבוע או שאפשר רק את הכתר ולא את כל השלבים?

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים