עששת תוספת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

28/09/2015 | 22:43 | מאת: ענת

היום חוץ מהכאבים והסימפטומים התחלתי להרגיש טעם רע האם זה קשור לעששת ? והאם כן מה זה אומר שהעששת במצב מתקדם ומפרישה חומרים?

לענת שלום רב, יתכן שעששת מתקדמת תהיה מלווה בריח וטעם רע, הנובע מרקבון שיירי מזון. בברכה, ד"ר אביטל מתן

30/09/2015 | 16:59 | מאת: ענת

מאתמול התחילו חוץ מהתוספת של כאבים בלעיסה , כאבים ספונטניים וגם שאני מצחצחת ונוגעת בשן בנקודה מסויימת בשן אפילו ללא משחה זה מקפיץ אותי והיום ואתמול כבר התחילו כאבים לפעמים רק משכח כאבים עוזר פעם ביום ופעם שהלכתי לישון ולא הצלחתי להרדם? וגם התחיל טעם מר בפה זה יכול להיות קשור לעששת משהוא יוצא ומפריש ובא לידי ביטוי ככה כי חיצונית שמסתכלת לא רואה משהוא שונה בהסתכלות בין השן הזאת לשיניים אחרות שליד? ואם ידחה עוד טיפה עד לאחר החגים אפשר או משהתחילו כאבים יותר חזקים זה יתפרץ במהירות רבה מאוד ואפילו בימים ושבוע זה יהיה משמעותי כי מעדיפה אחרי החג שכבר הכל יהיה קל יותר למצוא זמן מבחינתי ומבחינת הרופאים גם.

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים