כאב

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

21/09/2015 | 06:48 | מאת: אילנית

רציתי לשאול מהזה אומר כאב בשן שבא לא ישר עם מוקד אחרי אלא איזה דקה אחרי ונמשך .

לאילנית שלום רב, יתכן ומעיד על צורך בטיפול שורש. פני לבדיקה. בברכה, ד"ר אביטל מתן

22/09/2015 | 12:37 | מאת: אילנית

אבל יכול להתפתח בכזאת מהירות בהבדל של עד חודש כי בממילא נראה לי שרוב הסיכויים שאצטרך טיפול שורש אם יש כבר כאבים ספונטניים אז מה זה משנה חוץ מכאבים ואם יחמירו אז אגש לקחת מרשם אלא אם יש סיכוי שזה לא שורש אבל כל הסימנים מראים שכן גם כאבים ספונטניים וגם אחרי קר וחם ושלא עובר למרות אחרי דקה זו לא רגישות כי יש לי גם את זה ויודעת מה זה האם נראה לך שצדקת שזה טיפולמשורש וגם מה יקרה בדחייה רק של חודש שבמילא כבר לא טופל כבר קרוב לחצי שנה בגלל טיפולים אחרים ואילוצים אחרים

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים