עששת שהתפתחה?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

16/09/2015 | 19:10 | מאת: אורית

שלום לפני כמה חודשים מצאו לי שן עם חור בגלל עוד שיניים שמטפלים לי כרגע טרם טיפלו בשן זאת והיום ואתמול התחילה לי רגישות גבוהה בשן הזאת לפעמים גם לא תמיד אחר גירוי השאלה אם זה התפתחות העששת או רגישות ואם זה כן צה יקרה בדחייה של איזה חודש כי פשוט הרופאה שלי נסעה וחודש בערך לא תהיה ולא רוצה מישהוא אחר. מה קצב התפתחות העששת אם זו ההחמרה בחודש יכולה להתפתח עוד החמרה וגדולה?

לאורית שלום רב, לא ניתן וזו לא מטרת הפורום לספק אבחנות קליניות ובמיוחד ספציפיות לשן זו או אחרת כשאין בדיקה סדורה וצילום. פני בשאלותייך לגורמים המטפלים. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים