תיקון רווחים ושברים?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

15/09/2015 | 19:56 | מאת: שירה

אני הולכת כנראה לעשות בקרוב סגירת רווחים ותיקון שברים (יש שבר אחד שקצת יותר גדול) שאלתיי באיזה חומרים משתמשיים לפרצידורה הנל וגם כמה מפגשים צריך וגם כמה אורך כל מפגש והאם אחרי הטיפול צריך לשמור אחרת למרות שיש לי הגיינה גבוהה נאמר לי ע" י השיננית והאם אפשר לעשות ניקוי שיננית כרגיל זה לא יעשה נזק לתיקונים . והאם יש תחזוקה וביקורים לעיתים קרובות בעקבות התיקונים לבדיקת תקינותם?

לשירה שלום רב, על כל שאלותייך אמור לענות רופא השיניים שלך, המכיר את מצב הפה ומתכנן את העבודה לצורך שיקומו. עבודה המבוצעת בצורה מקצועית שורדת טיפול שיננית. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים