סד

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

14/09/2015 | 16:45 | מאת: שרית

רציתי לשאול אם יעשו לי סד אני בהתלבטות כרגע והנני שוחקת שיניים. האם כדאי שעבר בהזדמנות זו לפני שיעשו את הסד כדאי כבר שיסדרו את השברים משחיקה + שבר מנפילה ממזמן כי חשבתי שאי אפשר לטפל+ לסגור רווחים שיש האם כדאי לטפל גם שהסד יהיה בכל השיניים באותו גובה ורווח פחות או יותר?

לשרית שלום רב, באם מדובר על צורך שיקומי, כמו שן שבורה עם סיכון להשרדותה אז כן-יש לשקם את השיניים הפגועות. באם מדובר על שחיקה ללא שברים, בד"כ לא משקמים את השיניים. החלטה היא לגופה של שן ובהתם למצבה. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים