ניתוח?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

12/09/2015 | 09:06 | מאת: שקד

אני אחרי כתר זמני והיה לי קיר שבור (זוהי שן טוחנת) ושן קטנה מאוד. האם יכול להיות שלמרות שעשו כבר כתר זמני , במדידות יראו משהו אחר שלבסוף אצטרך את הניתוח הארכת כותרת , אני שואלת כי פעם ידעו אצלי מראש ופעם קרה שחשבו שאפשר בלי ואחרי המדידה הראשונית לא הצליחו לשים ולמדוד את הכתר כמו שצריך ? איך קורה ולמה לפעמים יודעים מראש ולפעמים לא? האם בגלל שלא מודעים לכמות ההורדה נשארת או גם בגלל שלא עושים צילום במבנה וכתר זמני אלא רק אחרי המדידות כבר לכתר הרגיל? וזה שאמרו בטיפול שורש ששן קטנה יש לזה עדיין סיכוי למרות שאני אחרי המבנה והכתר הזמני ?

ראי את תשובתי לרעות בהמשך הפורום

12/09/2015 | 12:24 | מאת: שקד

אבל האם יש מקרים שחושבים שצפו ובסוף אחרי מדידות וצילום יראו שכן צריך יכול להיות מצב כזה בגלל שלא עשו צילום במבנה ובכתר הזמני?

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים