סד

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

10/09/2015 | 22:37 | מאת: עינת

האם הכנת סד לילה נעשית בכמה פגישות והאם אחכ עושים כמה ביקורות כדי לראות גם שהכל בסדר ואתה מסתדר עם זהוזה באמת אמור לעזור ולצמצם את השחיקה ויש מצב שקשה ולא מצליחים להתרגל?

לעינת שלום רב, סד לילה מבוצע בד"כ ב 2-3 פגישות: מדידה, מסירה והתאמה ולעיתים צורך בתאום נוסף. בברכה, ד"ר אביטל מתן

13/09/2015 | 21:48 | מאת: עינת

ולגבי השאלה השניה איזה סוגים של סד קיימים מה יותר קל להתרגל ובאיזה סד עוזר יותר או פחות ליעילות ובעקבות כך שמשתמשים בסד זה יגן ויעזור יותר לבעיות אחרות בשיניים כגון שברים ורגישות וגם חורים?

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים