כתרים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

07/09/2015 | 00:14 | מאת: עינת

שלום עשו לי היום כתר זמני בצד אחד ועוד כמה ימים בצד שני הוחלט כי אחכ בגלל החגים בעיה וגם הרופאה נוסעת זה בסדר לדעתך או יכולה להיות רגישות והחלטנו גם לפצל את המדידות של 2 השיניים ליותר פגישות כדי שלא תהיה רגישות גדולה ב2 הצדדים של הפהביחד אל אחד אחד האם עשינו נכון לדעתך ככה אתה היית נוהג? או שהיית מעדיף לאחד את 2הצדדים למרות שזה ב2 צדדים שונים ?

לעינת שלום רב, שאלותייך אינן בתחום הרפואי עליו אמון פורום זה אלא בהתנהלות מול רופא השיניים שלך האמורה להעשות בשקיפות מלאה ובקשר של אמון, על מנת לקבל תשובות והסברים מלאים. בברכה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים