טיפולים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

24/07/2015 | 18:18 | מאת: שירה

עשו לי טיפול שורש בשן . הכאבים מתחילים לדרוך אבל לא לגמרי המקום עוד רגיש במיוחד בטעות אם אני בטעות אוכלת אפילו טיפה בצד הזה אפילו אם רך או סתם תנועה עם הפה או צחצוח שיניים האם זה הגיוני ? והאם במצב כזה אני יכולה כבר לעשות טיפול שיננית וגם להמשיך כבר למבנה במיוחד שרגיש מאוד ואם לא תוך כמה זמן כדאי עוד לחכות עד שבטוח יהיה ניתן (אני 3 ימים אחרי הטיפול).

לשירה שלום רב, מטרת הפורום היא לענות על שאלות כלליות ברפאת שיניים ולא לתת אבחון למקרה זה או אחר, המחייב בדיקה קלינית סדורה. על מנת לקבל תשובות לגבי תקינות הטיפול, עלייך להבדק קלינית ע"י רופא השיניים שלך. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים