התייעצות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

15/07/2015 | 19:48 | מאת: שקד

שלום אני עושה טיפול שורש אחד גמרו ויש לי עוד אחד , (מדובר בשן 16 - שן טוחנת) , אמרו לי שאחד הקירות היו שבורים , ואחד התעלות בקושי מצאו , האם בעקבות התסמינים האלו יכול להיות שהסיכויים לניתוח הארכת כותרת יהיה גדול יותר בגלל שזה שבר וגם הכתר הזמני יצטרכו גם לא מיידי אלא מעבדתי? ושאלה שנייה אמורה לעבור ניתוח הארכת כותרת לא בשן הזאת אלא בשן אחרת בצד אחד - יש לי שיננית כמה ימים לפני הניתוח (5-6 ) האם זה בסדר או יותר מדי קרוב , כי אם לא אז , אז יש רק אחרי הניתוח?

לשקד שלום רב, שאלותייך (החוזרות) הינן בתחום הייעוץ הקליני והספציפי למצבך ולא בתחום המידע הכללי. במערכת היחסים בין הרופא למטופל, אמורה להיות שקיפות מלאה ואת אמורה לקבל מידע הנוגע לשינייך ולתכנית הטיפול המבוססים על המצב הקחיני והרנטגני ממנו. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים