שבר בשן וטיפול שורש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

02/07/2015 | 21:43 | מאת: סיגל

שאלתי האם הגיוני שיש שבר שכבר איזה כמעט שבוע כואב שיסתדר או סיכוי גדול יותר לטיפול שורש כלומר יש מקרים שהכאב פתאום נפסק? כן ראו לי שבר שמתלוננת אבל לא יכולים לטפל כרגע כי יש לי גם הרפס בשפתיים אמרו לי לחכות אבל כבר שבוע זה כואב האם יש סיכוי שפתאום ייעלם או שהסיכוי נמוך מאוד לזה?

לסיגל שלום רב, לא ניתן להתנבא בנושאים רפואיים. עקרונית, שן שבורה אינה מתאחה ולכן, אין מנוס מטיפול יעיל. בברכה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים