כאבים ודימומים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

19/06/2015 | 11:38 | מאת: עופרה

יש לי כתר זמני לפני כמה חודשים ופתאום התחילו לי רגישות ליד בשן הכתר הזמני וכאבים, שלו אותי לצילומים ולא ראו כלום למרות הכאבים , שלחו אותי גם למומחה לשורש שאמר שננסה להוריד ולהחליף את הסתימה בשן הנ"ל , חזרתי לרופאה והתייעצה עם עוד מישהו אמרו שאין שום בעייה בשן אמר להוריד קצת את הגובה של הכתר הזמני , ואמרו שזה יותר רגישות גם בגלל שאני שוחקת שיניים מאוד וצריכה להתמיד על אכילה ושתייה קצת אחרת נתנו הסברים ונאמר שאנסה להחליף משחה אחרת לשיניים רגישות , ניסיתי ובאמת הכאב פחת אבל עדיין יש עוד , ועכשיו לפני כמה ימים התחיל לי גם בשן הצמודה מהצד השני של הכתר הזמני (שן רגילה לגמרי הפעם) גם כאב ואפילו הרבה פעמים דימום חזק מה זה אומר כל הבעיה זה מהחניכיים ? או האם זה דחיסת מזון כתוצאה מהכתר הזמני? והתחילו כבר לעשות את המדידות לכתר הקבוע האם זה ישבש בעקבות ככה שיש לי דימום שם ,כל יום יש , רק בניקוי לא סתם ספונטני , בבוקר בדרך כלל אין אבל כנראה ככל שיש יותר ארוחות זה יותר חריף ככה שבערב בדרך כלל זה הכי ארוך בצהריים לפעמים אם אני מצחצחת ונמצאת במקום שאני יכולה יש אבל לא כמו הערב, והאם אפשר למרוח ומשהוא להחלמה ולהקלה של הכאב והדימום בינתיים?

לעופרה שלום רב, לא ניתן לתת אבחנה ותכנית טיפול ללא בדיקה קלינית וצילומים. פני לרופא שלך על מנת שיתן פתרון. במקרה קושי באבחון, עליו להעזר במומחה בתחום שיקום הפה. בברכה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים